Харчування

Легкий азіатський салат з пекінською капустою і куркою

Вам знадобляться:

150 г пекінської капусти
60 г курячого філе
60 г моркви
3 гілочки зеленого лука
2 см імбиру
4 перчика чилі
1 ст. л. цукру
3 ст. л. соєвого соусу
1 ч. л. кунжутного масла
1 ст. л. білого винного оцту

Приготування:
З’єднати в чашці оцет, соєвий соус, цукор, кунжутне масло і добре перемішати.
Пекінську капусту нарізати тонкими скибочками, куряче філе – на тонкі слайси в 2-3 см, перчик чилі дрібно порубати разом з насінням. Моркву порізати тонкою соломкою, зелений лук – на шматки в 3 див.
Свіжий імбир натерти на крупній тертці, з’єднати з овочами та соусом.