Харчування

Сочевичний суп

Інгредієнти:
Сочевиця – 450 г;
Вода – 1,5 л;
Масло вершкове – 150 г;
Картопля – 4 шт;
Морква – 2 шт. ;
чорний Перець – 1/2 ч. л. ;
Асафетида – 1 ч. л. ;
Коріандр – 1 ч. л. ;
Сіль – 2 ч. л. ;
Лавровий лист – 1 шт;
Приготування:
1. Підготувати інгредієнти.

2. Поставте на вогонь воду з сочевицею і варіть.
3. В цей час на вершковому маслі обсмажте асафетіду, чорний перець і коріандр протягом 10-15 секунд.
4. У сковороду додайте нарізані кубиками картоплю і моркву.

Смажте до 80%-ої готовності.
5. Додайте вміст сковороди в каструлю з сочевицею, покладіть лавровий лист і варіть ще 3-5 хвилин.
Приємного апетиту.